Tåg Wiesloch ↔ Mannheim

Hälsa och säkerhet

Skydda dig själv och andra när du reser med oss.
Läs mer

Banarbete

Här hittar du information om pågående banarbeten som kan komma att påverka din tågresa med FlixTrain.
Läs mer här

Oslagbara priser

Vi erbjuder prisvärda tågresor året runt. Var ute i god tid med att boka så fyndar du bästa priset!
Boka din tågresa

100% Förnybar energi

Med FlixTrain reser du miljövänligt. Våra tåg drivs på 100% förnybar energi. Vi gillar grönt, helt enkelt.
Mer om vårt klimattänk

På den här sidan


Tågstationer i Wiesloch

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Det är enkelt att boka en tågbiljett från Wiesloch till Mannheim med FlixTrain. För att köpa en biljett väljer du avrese- och ankomstplats och resdatum i sökfältet ovan. För att få de bästa erbjudandena rekommenderar vi att du laddar ner FlixTrain-appen som du kan använda för att alltid ha din biljett till hands.
Att resa från Wiesloch till Mannheim med FlixTrain är superbilligt! Beroende på avreseort kan du betala så lite som 69,00 kr för din resa till Mannheim.
Det är enkelt att ta sig från Wiesloch till Mannheim med din FlixTrain-biljett! När du bokar din biljett online skickar vi dig en bokningsbekräftelse i PDF-format via e-post med en QR-kod som fungerar som din tågbiljett. Och om du bokar via FlixTrain-appen kommer din biljett automatiskt att sparas där för enkel åtkomst.
Du kan enkelt spåra ditt FlixTrain från Wiesloch till Mannheim med hjälp av vårt realtidsverktyg för tågspårning. Ange din hållplats i Wiesloch Mannheim , eller bokningsnummer och kontrollera statusen för din resa
När du bokar din biljett från Wiesloch till Mannheim med FlixTrain garanteras och tilldelas du alltid en sittplats ombord.
Vi erbjuder flera säkra betalningsmetoder för att köpa din biljett från Wiesloch till Mannheim. inklusive kortbetalningar, Paypal, Google Pay med mera. När du kommer till betalningsavsnittet kan du se hur du kan betala och välja önskad metod. Om du stöter på problem när du ska betala, kan du gå till vår hjälpsida för betalningar.
Vi rekommenderar att du bokar resan i förväg för att få bästa pris för din resa med FlixTrain från Wiesloch till Mannheim. Biljetter kan köpas för så lite som 69,00 kr. Du kan enkelt köpa din biljett på vår webbplats eller via vår app.
Du kan ta med dig cykeln på FlixTrain från Wiesloch till Mannheim genom att boka en cykelplats under bokningsprocessen. Våra långfärdsbussar har cykelhållare så att du säkert kan transpotera din cykel under resan. Mer information finns på vår cykeltransportsida.
När du reser från Wiesloch till Mannheim med FlixTrain behöver du inte tänka på att packa lätt. I din tågbiljett ingår ett handbagage och en incheckad väska. Om du behöver ta med extra- eller specialbagage, se tillgängliga alternativ på den här sidan.
Vi erbjuder rabatterade priser för unga passagerare under 15 år som reser med tåg från Wiesloch till Mannheim med oss. Förutom lägre priser till ungdomar/barn, har vi även andra rabatter för t.ex. större grupper. Fällbara barnvagnar eller sittvagnar (maxmått bredd + längd + höjd under 240 cm) kan också transporteras utan kostnad. För information om andra typer av barnvagnar, se vår information om att resa med barn här.
Vi strävar efter att göra våra tåg så bekväma och tillgängliga som möjligt för passagerare med funktionsnedsättning och begränsad rörlighet, inklusive de som använder rullstolar, servicedjur eller är gravida under sin resa från Wiesloch till Mannheim. Vi erbjuder information och hjälp för att säkerställa att alla passagerare har en säker och trevlig resa. För mer information om bokning av biljetter med rullstol eller gånghjälpmedel, besök denna sida.
Ja, alla FlixTrain-tåg från Wiesloch tillMannheim är anpassade för rullstolar och vi erbjuder gratis transport för rullstolar, hopfällbara rullstolar, gånghjälpmedel och andra rörelsehjälpmedel.
Om du behöver resa med din ledarhund från Wiesloch till Mannheim, välkomnar vi både dig och din fyrbenta vän ombord. Kontakta vår kundtjänst senast 36 timmar före avresa. Din ledarhund reser gratis i ditt sällskap.
Ja, passagerare kan få tillgång till vårt gratis Wi-Fi när de reser från Wiesloch till Mannheim. Det är dock alltid en bra idé att ta med laddare till dina enheter eftersom tillgången till eluttag ombord kan variera beroende på tåg och kanske inte finns på alla platser.
Du kan resa bekvämt från Wiesloch till Mannheim med FlixTrain eftersom de flesta av våra tåg erbjuder gratis Wi-Fi, garanterade sittplatser, privata uttag och toaletter.
Se till att du kommer minst 15 minuter före planerad avgångstid för tåget till Mannheim.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet