Tåg till och från Göteborg

Hälsa och säkerhet

Skydda dig själv och andra när du reser med oss.
Läs mer

Banarbete

Här hittar du information om pågående banarbeten som kan komma att påverka din tågresa med FlixTrain.
Läs mer här

Oslagbara priser

Vi erbjuder prisvärda tågresor året runt. Var ute i god tid med att boka så fyndar du bästa priset!
Boka din tågresa

100% Förnybar energi

Med FlixTrain reser du miljövänligt. Våra tåg drivs på 100% förnybar energi. Vi gillar grönt, helt enkelt.
Mer om vårt klimattänk

På den här sidan


Tågstationer i Göteborg

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Det är enkelt att boka tågbiljetter Göteborg till FlixTrain. För att köpa en biljett väljer du avrese- och ankomstort och önskat resdatum i sökfältet ovan. För att få de bästa erbjudandena rekommenderar vi att du laddar ner FlixTrain-appen som gör att du alltid har tillgång till din biljet.
Ja, passagerare får tillgång till vårt gratis Wi-Fi när de reser till Göteborg. Det är dock alltid en bra idé att ta med laddare till dina enheter eftersom tillgången till eluttag ombord kan variera beroende på tåg och kanske inte finns på alla platser.
Ja, alla FlixTrain-tåg accepterar Göteborg rullstolar och vi erbjuder gratis transport för rullstolar, hopfällbara rullstolar, gånghjälpmedel och andra rörelsehjälpmedel.
Vi strävar efter att göra våra tåg så bekväma och tillgängliga som möjligt för passagerare med funktionsnedsättning och begränsad rörlighet, inklusive de som använder rullstolar, servicedjur eller är gravida under sin resa till Göteborg. Vi erbjuder information och hjälp för att säkerställa att alla passagerare har en säker och trevlig resa. För mer information om bokning av biljetter med rullstol eller gånghjälpmedel, besök denna sida.
Vi erbjuder rabatterade biljettpriser till unga resenärer under 15 år som reser till Göteborg. Förutom lägre priser till ungdomar/barn, har vi även andra rabatter för t.ex. större grupper. Fällbara barnvagnar eller sittvagnar (maxmått bredd + längd + höjd under 240 cm) kan transporteras utan kostnad. För information om andra typer av barnvagnar, se vår information om att resa med barn här.
När du reser till Göteborg med FlixTrain behöver du inte tänka på att bagaget. I din tågbiljett ingår ett handbagage och en incheckad väska. Om du behöver ta med extra bagage eller specialbagage, se tillgängliga alternativ på den här sidan.
Du kan resa till Göteborg bekvämt med FlixTrain eftersom de flesta av våra tåg erbjuder gratis Wi-Fi, garanterade sittplatser, privata uttag och toaletter.
Du kan ta med dig cykeln på FlixTrain Göteborg genom att boka en cykelplats under bokningsprocessen. Våra långfärdsbussar har cykelhållare så att du säkert kan transpotera din cykel under resan. Mer information finns på vår cykeltransportsida.
Vi erbjuder flera säkra betalningsmetoder för att köpa din biljett (Paypal, Google Pay etc.). När du kommer till betalningsavsnittet kan du se hur du kan betala och välja önskad metod. Om du stöter på problem, se vår hjälpsida för betalningar.
När du bokar din resa Göteborg med FlixTrain garanteras och tilldelas du alltid en sittplats ombord gratis.
Det är enkelt att ta sig till Göteborg med din FlixTrain-biljett! När du bokar din biljett online skickar vi dig en bokningsbekräftelse i PDF-format via e-post med en QR-kod som fungerar som din tågbiljett. Och om du bokar via FlixTrain-appen kommer din biljett automatiskt att sparas där för enkel åtkomst.
Att resa till Göteborg med FlixTrain kan vara superbilligt! Beroende på avreseort kan du betala så lite som 59,00 kr för din resa till Göteborg.
Vi rekommenderar att du bokar resan i förväg så att du får det bästa priset för din FlixTrain-resa Göteborgtill. Biljetter kan köpas för så lite som 59,00 kr. Du kan enkelt köpa din biljett på vår webbplats eller via vår app.
Se till att du kommer minst 15 minuter före planerad avgångstid för tåget till Göteborg.

Res med tåg till Göteborg

Planerar du en tågresa till Göteborg? Ta en weekend i staden på västkusten, besök dina nära och kära eller upptäck allt vad staden har att erbjuda. Vi har flera avgångar till Göteborg, du hittar alla tågtider och avgångar genom att söka på FlixTrain.se eller se samtliga tidtabeller till Göteborg här.

Ankomst till Göteborg

Tåget anländer mitt i stan på Göteborgs centralstation och du är därmed redan mitt i stan. För vidare färd kan du enkelt ta spårvagn, buss eller pendeltåg till din slutdestination. Om du har lite tid innan du ska checka in på hotellet, kan du med fördel promenera runt i kärnan av Göteborg. Gå ned mot Kungsparken och längs Nya allén riktning Haga, låt dig fascineras av de gammaldags, fina fasaderna och husen som ger området en mysig atmosfär.

Om du vill åka tåg till Göteborg så ska du boka din tågbiljett till Göteborg idag på FlixTrain.se eller i appen!


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet