Tjänster ombord

Våra tjänster ombord på FlixTrain

Luta dig tillbaka och njut av resan ombord på FlixTrain. Vi har moderna tågvagnar med bekväma säten, gratis Wi-Fi och medieunderhållning ombord. Observera att vi inte har någon restaurangvagn eller försäljning av mat och dryck ombord. Önskar du att äta/dricka något under resan, rekommenderar vi att du köper med dig något innan du går ombord.

Wi-Fi

Du får gärna koppla upp dig på vårt gratis Wi-Fi ombord. Använd laddningsuttaget vid din plats när du behöver ladda din enhet.

Bekväma säten

Vi har moderna tågvagnar med bekväma och rymliga säten. Om du vill byta upp sittplatsen mot extra komfort eller bordsplats, kan du göra det under bokningen för en avgift.

Toaletter

Självklart har vi toaletter ombord på våra tåg. Det finns 2 toaletter i varje vagn och vi har även handikappsanpassade toaletter.

Bagage

Bagage ingår naturligtvis i din biljett. Ombord på tåget kan du ställa ditt bagage i bagagestället eller lägga det på handbagagehyllan ovanför din plats. Mer information om bagage hittar du i vår bagagepolicy.

Underhållningsportal

En värld av underhållning väntar på dig! Din resa blir aldrig tråkig med vårt breda sortiment av filmer, serier, ljudböcker och spel. Anslut till FlixTrains Wi-Fi ombord och gå sedan till media.flixtrain.com för att ansluta till portalen. Mer info här.

Frågor & Svar

Om undrar över något hittar du svar på vanliga frågor på vår hjälpsida. Om din fråga inte kan besvaras där, får du gärna fylla i vårt kontaktformulär så hjälper vi dig gärna vidare.