Tåg Halle ↔ Wolfsburg

Hälsa och säkerhet

Skydda dig själv och andra när du reser med oss.
Läs mer

Banarbete

Här hittar du information om pågående banarbeten som kan komma att påverka din tågresa med FlixTrain.
Läs mer här

Oslagbara priser

Vi erbjuder prisvärda tågresor året runt. Var ute i god tid med att boka så fyndar du bästa priset!
Boka din tågresa

100% Förnybar energi

Med FlixTrain reser du miljövänligt. Våra tåg drivs på 100% förnybar energi. Vi gillar grönt, helt enkelt.
Mer om vårt klimattänk

På den här sidan


Tågstationer i Halle

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Ja, passagerare kan få tillgång till vårt gratis Wi-Fi när de reser från Halle till Wolfsburg. Det är dock alltid en bra idé att ta med laddare till dina enheter eftersom tillgången till eluttag ombord kan variera beroende på tåg och kanske inte finns på alla platser.
Ja, alla FlixTrain-tåg från Halle tillWolfsburg är anpassade för rullstolar och vi erbjuder gratis transport för rullstolar, hopfällbara rullstolar, gånghjälpmedel och andra rörelsehjälpmedel.
Det är enkelt att ta sig från Halle till Wolfsburg med din FlixTrain-biljett! När du bokar din biljett online skickar vi dig en bokningsbekräftelse i PDF-format via e-post med en QR-kod som fungerar som din tågbiljett. Och om du bokar via FlixTrain-appen kommer din biljett automatiskt att sparas där för enkel åtkomst.
Du kan enkelt spåra ditt FlixTrain från Halle till Wolfsburg med hjälp av vårt realtidsverktyg för tågspårning. Ange din hållplats i Halle Wolfsburg , eller bokningsnummer och kontrollera statusen för din resa
Se till att du kommer minst 15 minuter före planerad avgångstid för tåget till Wolfsburg.
Om du behöver resa med din ledarhund från Halle till Wolfsburg, välkomnar vi både dig och din fyrbenta vän ombord. Kontakta vår kundtjänst senast 36 timmar före avresa. Din ledarhund reser gratis i ditt sällskap.
Du kan ta med dig cykeln på FlixTrain från Halle till Wolfsburg genom att boka en cykelplats under bokningsprocessen. Våra långfärdsbussar har cykelhållare så att du säkert kan transpotera din cykel under resan. Mer information finns på vår cykeltransportsida.
Du kan resa bekvämt från Halle till Wolfsburg med FlixTrain eftersom de flesta av våra tåg erbjuder gratis Wi-Fi, garanterade sittplatser, privata uttag och toaletter.
När du bokar din biljett från Halle till Wolfsburg med FlixTrain garanteras och tilldelas du alltid en sittplats ombord.
Att resa från Halle till Wolfsburg med FlixTrain är superbilligt! Beroende på avreseort kan du betala så lite som 169,00 kr för din resa till Wolfsburg.
Det är enkelt att boka en tågbiljett från Halle till Wolfsburg med FlixTrain. För att köpa en biljett väljer du avrese- och ankomstplats och resdatum i sökfältet ovan. För att få de bästa erbjudandena rekommenderar vi att du laddar ner FlixTrain-appen som du kan använda för att alltid ha din biljett till hands.
Vi erbjuder flera säkra betalningsmetoder för att köpa din biljett från Halle till Wolfsburg. inklusive kortbetalningar, Paypal, Google Pay med mera. När du kommer till betalningsavsnittet kan du se hur du kan betala och välja önskad metod. Om du stöter på problem när du ska betala, kan du gå till vår hjälpsida för betalningar.
Vi strävar efter att göra våra tåg så bekväma och tillgängliga som möjligt för passagerare med funktionsnedsättning och begränsad rörlighet, inklusive de som använder rullstolar, servicedjur eller är gravida under sin resa från Halle till Wolfsburg. Vi erbjuder information och hjälp för att säkerställa att alla passagerare har en säker och trevlig resa. För mer information om bokning av biljetter med rullstol eller gånghjälpmedel, besök denna sida.
Vi rekommenderar att du bokar resan i förväg för att få bästa pris för din resa med FlixTrain från Halle till Wolfsburg. Biljetter kan köpas för så lite som 169,00 kr. Du kan enkelt köpa din biljett på vår webbplats eller via vår app.
Vi erbjuder rabatterade priser för unga passagerare under 15 år som reser med tåg från Halle till Wolfsburg med oss. Förutom lägre priser till ungdomar/barn, har vi även andra rabatter för t.ex. större grupper. Fällbara barnvagnar eller sittvagnar (maxmått bredd + längd + höjd under 240 cm) kan också transporteras utan kostnad. För information om andra typer av barnvagnar, se vår information om att resa med barn här.
När du reser från Halle till Wolfsburg med FlixTrain behöver du inte tänka på att packa lätt. I din tågbiljett ingår ett handbagage och en incheckad väska. Om du behöver ta med extra- eller specialbagage, se tillgängliga alternativ på den här sidan.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet